fredag den 10. december 2010

Diago's Little hurmuri tuo 5W kitaravahvistimen pienessä hiiliteräksestä laatikko (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/diagos-little-smasher-puts-a-5w-guitar-amp-in-a-tiny-carbon-ste/:
Toki voit aina kytke kirves tietokoneelle (tai jopa iPhone ) ja tehdä makea, makea musiikin ohjelmisto. Mutta entä ne ajat sinun rehellinen-to-hyvyys vahvistin? Diago's Little hurmuri on täysimittainen 5 watin kitaravahvistimen pää on vain suunnilleen koko tehostepoljin. Asiat on aika perus - aktiivinen basso-(joka antaa sinulle enemmän valvontaa sävy kuin passiivinen EQ), hyötyä, tilavuus, 4-16 ohm lähtöimpedanssi (pitäisi toimia myös muissa kaiutinkaapin), ja se on aika paljon se! Meidän olisi luultavasti myös lisätä, että hiiliteräs kotelo on hieno lisä, ja joka tulee arvostaa, kun olet taistelemaan vaiheessa hyökkäyksen seuraavan Lilith Fair. Mutta varmaan haluat kuulla miltä se kuulostaa - ja että me ohjaa sinut video sijoitettu tauon jälkeen. Saatavana 250 dollaria tämän vuoden tammikuussa.

Jatka käsittelyssä Diago Pikku hurmuri tuo 5W kitaravahvistimen pienessä hiiliteräksestä laatikko (video)

Diago's Little hurmuri tuo 5W kitaravahvistimen pienessä hiiliteräksestä laatikko (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 17:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Diago | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar