fredag den 10. december 2010

Flash huonosti Google-Cr-48? Adoben käsittelemään sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/flash-working-poorly-on-your-google-cr-48-adobes-working-on-it/:
Jep, että Flash virhe siellä on yksi monista saimme tänään meidän Cr-48s . Päälle, että olet ehkä lukea syventävät esikatsella , olemme kokeneet uskomattoman hidas Flash suorituskyky, mukaan lukien nykii toisto YouTube ja Hulu videoita. Se ei todellakaan ole hyvä tilanne, mutta Adoben tietoinen siitä ja lupasi, että toivoa on tulossa. Adoben Vanhempi insinööri Paul Betlem on pystyttänyt virkaan koskevan asian yhtiön oma Flash Player blogia, ja sanoo että "kannalta Chrome kannettavat nimenomaan ... videon suorituskykyä erityisesti on ensisijainen ala parantaa." Hän toteaa myös luvata, että päivityksiä tulee saumaton Flash-laajennukset ovat integroitu suoraan itse päivittää käyttöjärjestelmä. Tämä varmasti kuulostaa hyvältä meille, mutta sillä välin me odottaa näitä Flash virheet ja pätkivä 480p videoita kadota - tai, tiedätte, HTML 5 vallata.

Flash huonosti Google-Cr-48? Adoben työtä sen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 19:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Adobe | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar