fredag den 10. december 2010

iPad 2 on takana ja edessä päin kameraa, eli eri lähteistä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/ipad-2-will-have-rear-and-front-facing-cameras-say-multiple-sou/:
Hei, se joulukuussa mitä muuta aiotte tehdä, mutta Monger huhut seuraavan iPad ? Reuters on pyöristetty vähintään neljä lähteistä sisällä Applen komponenttitoimittajien kaikki ilmaisevat uskovansa, että vakiintuneen tabletti virkistetään joskus alussa 2011. Pari tipsters voi vain mennä niin pitkälle, että sanoisin, että tuotanto paikoissa kuten Wintek ja Simplo odotetaan ylösajamiseen ensimmäisellä neljänneksellä, kun taas kaksi muuta olivat ratkaisevia tunnistamisessa aiheuttaa ylimääräistä toimintaa Applen seuraava tabletti iterointia. Jatkossa iPad kamera tai kameroita, eräs lähde kertoo tulee ominaisuus sekä back asennettu ja eteen päin moduulissa Largan ja Genius, joilla on todettu sai uusia tilauksia Cupertino varten laadimme kuvantamislaitteet. Erityisesti jälkimmäinen on nykyisin myös toimittaa iPhone 4: n fotoni keräilijän ja ei ole vahvistusta, että mitä ne tuottavat väistämättä maan iPad 2, mutta lehdet näyttävät olevan yhtä mieltä: osa on suunnattu helmikuu siirron valmistelua varten huhtikuu iPad virkistää . Onko uusi pöydältä saapuu tuolloin kuitenkin on toinen juttu.

iPad 2 on takana ja edessä päin kameraa, eli useista lähteistä perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 03:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Insider | lähde Reuters (Yahoo! Finance) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar