fredag den 10. december 2010

Reebok asettaa nähtävyyksiin joustava tietojenkäsittely urheiluvaatteet, kumppanit käynnistyksen joukkue

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/reebok-sets-sights-on-flexible-computing-sportswear-partners-wi/:
Tiede on prototyyppi joustava versiot lähes kaiken yhä rakastava pelle on: näyttää , muisti , akut , LED , kaiuttimet ja syöttölaitetta tai kolme . Nyt Reebok etsii laittaa tuon laskentatehoa hihat. Vaatteet valmistajan lyöttäytyi yhteen MC10 - käynnistys perusti vanhan ystävänsä John Rogers, joka auttoi alansa edelläkävijä - jonka tarkoituksena on rakentaa "mukautuva elektroniikka" osaksi korkean suorituskyvyn vaatteet urheilijoille parin seuraavan vuoden aikana. Vaikka yhtiö kertoi MIT Technology Review laitteet koostuvat yleensä ohut piimetallin nauhat painettu päälle joustavia materiaaleja, ja että he voivat he voisivat mitata aineenvaihduntaa ja suorituskyky upotettujen antureiden, kova tiedot ovat muutaman - ainoa tiedämme varmasti, että joustava tech tiedemies juuri teki yhdessä suuri yritys, ja olemme toiveikkaita he tekevät jotain siistiä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Reebok asettaa katseensa joustava tietojenkäsittely urheiluvaatteet, kumppanit käynnistyksen joukkue

Reebok asettaa nähtävyyksiin joustava tietojenkäsittely urheiluvaatteet, kumppanit käynnistyksen joukkueen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DailyTech | lähde MIT Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar