fredag den 10. december 2010

Motorola Android tabletti silmälasit ja Honeycomb aloitusruudussa vuotanut Taiwanissa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Osoittautuu Andy Rubin saattaa olla vain kaveri, joka on ollut komeilu vaikeasti Motorola Android tabletti. Aiemmin tällä viikolla noin onnenpekka Taiwanista väittää luiskahtanut sama Honeycomb laite, ja oli ystävällisesti jakaa edellä 3D Live taustakuva kuvakaappaus sekä joitakin ajatuksia hänen yhden tunnin käytännön. Olemme kertoneet, että siellä tulee olla 7-tuumainen versio sekä 10-tuumainen versio (jälkimmäinen näyttää mitä Rubin oli), ja yksi me tarkastelemme täällä on 1280 x 800 näyttö tuntematon koko, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core siru, gyroskooppi, 5 megapikselin tärkein kamera, ja 2 megapikselin etukameraa. Muisti-viisas on 32GB sulautetut MMC ja microSD-korttipaikka.

Juliste arvioi laitteisto - joka on "melko kevyt" - kaikki on valmiina käynnistämään, mutta Honeycomb vaatii vielä lopullista hienosäätöä. Valitettavasti hänellä ei ole päivämäärää, mutta totesi laite ilmeisesti on hinnoiteltu kuin nykyinen Motorola korkea-end puhelimissa, ja sitä on saatavilla kolmea eri makua: UMTS, CDMA, ja LTE (josta kuulleet noin vähän aikaa sitten) . No, vain aika näyttää onko tämä kaveri ei todellakaan ole hyvä ystävä Motorola, tai että hän puhunut noin yksisarvisia.

[Kiitos, Samson]

Motorola Android tabletti silmälasit ja Honeycomb aloitusruudussa vuotanut Taiwanissa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mobile01 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar