fredag den 10. december 2010

Smartphone ostajan opas: paras puhelimet AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, ja lisää!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
On totta, poiminta älypuhelin on uskomattoman vaikeaa näinä päivinä. Gone on aika, jolloin vaihtoehdot olivat rajalliset ja valintasi yksinkertaisesti välillä vähemmän ja-pahuutta. Markkinoilla on kasvanut räjähdysmäisesti, ja päätöksentekomenettelyä on löytää paras laitteelle käteistä voi olla yksi pelottava tehtäviä sinun koskaan tehdä. Android , IOS , webOS ja Windows Phone on kaikki paremmin kuin koskaan ollut ennen, operaattorin lineups ovat suurempia, ja jopa valita suunnitelma voi olla pelottava prosessi, jos et tiedä mitä etsit. Mutta hei, älä anna stressi päättää välillä Droid X ja Droid Incredible latistaa jännitystä saada todella mahtava gadget - olemme saaneet takaisin!

Olemme rikki valintoja kahteen ryhmään kunkin suuren lentoyhtiö Yhdysvalloissa tauon jälkeen - Top Pick kun rahaa ei ole objekti, ja thriftier budjetin valinta. Olemme myös meidän top valinnat joillekin pienemmille lentoyhtiöille kaikkialla Yhdysvalloissa, ja meidän lopullinen valinta, jos kustannukset ja operaattorin eivät seistä haluamallasi tavalla. Kokoamaan luetteloon, olimme tyrmistyneitä siitä, kuinka moni Android-laitteet tehnyt, mutta se testamentti avoimuus alustan (ja kyltymätön kuluttaja hyväksyminen älypuhelimet). 2011 tulee olemaan hullu vuosi, mutta jos olet markkinoilla juuri nyt, vaihtoehdot ovat uskomattomia - niin lue katsomaan kivihakut.

Jatka käsittelyssä Smartphone ostajan opas: paras puhelimet AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, ja lisää!

Smartphone ostajan opas: paras puhelimet AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, ja lisää! perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 14:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar