fredag den 10. december 2010

PlayStation Siirrä Sharpshooter käytännön: ensimmäisen osapuolen SMG perifeerinen tulossa helmikuussa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/playstation-move-sharpshooter-hands-on-a-first-party-smg-periph/:
Tämä ei ole ensimmäinen PlayStation Move perifeerinen jäljitellä aseen , mutta Sharpshooter on tuonut sinulle Sonyn itse, joten voit odottaa suurempaa laatua kuin kolmannen osapuolen vedenpaisumus . Ja jos olet sellainen, joka haluaa varustautua, se on melko hyvä tarjota. Meillä oli mahdollisuus tarkistaa sitä tänä aamuna yli lyhyt kierros Killzone 3, joka Sonyn mukaan on inspiraatio (yhdessä tulevan SOCOM). Kaiken kaikkiaan, se on melko kevyt ja tukeva. Siirrä ohjain liukuu eteen ja napit sitten tullut kartoitettu noin ase: RL on alle pito, Siirrä-painiketta on vajaat liipaisinta, alkaa ja valitse loput puolilla barrelilta, ja Square-kolmio on peilattu Edellä laukaista, jolloin se on helpompi päästä riippumatta siitä, onko sinulla oikeus-tai vasenkätinen. Ei kehto alle kaluston Navigation Controller levätä, pusku on säädettävissä, ja alkuun on mount soveltamisala (ei yksityiskohtia, että reuna on reuna). Ei lisäksi lukitus ja mikä tuntuu sarjakuvaus-palo-tilassa, joka ei saa käyttää Killzone 3, ripsi kertoivat he puhuivat monien muiden kehittäjien varmistaa lisävaruste tarpeisiinsa samoin, mutta ei voinut laatia lisää.

Joten, miten se hoitaa? Me sanomme napit olivat kaikki helppo päästä, mutta tämä lisälaite on pohjimmiltaan ei meille. Ottaa siirtää koko konepistooli pyrkiä tuntui raskaampia kuin vain kiertämällä rannetta kuin ne olisivat mitä ensimmäisen osapuolen kuvaaminen liitetiedostona (tai Siirrä ohjain sen yksinäinen). Puhuminen josta Sharpshooter puuttuu retro esteettinen, me todella halunnut vuonna "1950 laser pistooli" replica, joka tuli ulos viime kuussa. Saamme tunne tätä ei ole tehty meitä mielessä, anyway. Sharpshooter pitäisi osuma hyllyille helmikuussa (saman kuukauden aikana kuin Killzone 3) penniäkään alle 40 dollaria. Etsitkö jotain perinteisempää? Jungle Green DualShock 3 on myös tulossa helmikuussa 55 dollaria. Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar