fredag den 10. december 2010

Kysy Engadget: paras Micro Four Thirds-vaihdettavien objektiivien kamera budjetti?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/09/ask-engadget-best-micro-four-thirds-interchangeable-lens-came/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Terrillo, joka näyttää innokas ja innostunut tekemään äkkiä ylös piste-ja ampua maailmankaikkeus. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"En todellakaan halua uuden kameran, mutta ei kohta ja ampua - enemmän kuin DSLR tai Micro Four Thirds. Oma budjetti on 300 dollaria, mutta en voi mennä jopa 400 dollaria, jos löytyy riittävästi syytä. En todellakaan halua saada uuden kameran ennen joulua. Mitään ehdotuksia? "
Ehdotuksia? Poika, ovat siellä. Vaihdettavien objektiivien / Micro Four Thirds markkinoilla on kasvanut räjähdysmäisesti tänä vuonna, jolloin lähes kaikki uutiset virtasi Photokina syyskuussa. Panasonicin GF2 on nähnyt hehkuva selostuksia, kuten Sonyn NEX linjaa. Niin, lukijat, mitä suosittelette? Puhu vuonna kommentit alla.

Kysy Engadget: paras Micro Four Thirds-vaihdettavien objektiivien kamera budjetti? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 joulukuu 2010 22:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar