fredag den 10. december 2010

Maailman ensimmäinen 3D microlaser luotu, on siirappimainen Bragg-sipuli keskus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/worlds-first-3d-microlaser-created-has-a-gooey-bragg-onion-cen/:
Maailman ensimmäinen 3D microlaser luotu, on siirappimainen Bragg-sipuli keskus
Solid-state- laserit ovat kauniita, kestäviä ja luotettavia ja kaikkea, mutta mitä jos haluat jotain hieman pehmeämpi, ehkä hieman enemmän mukaisella tarpeitasi ja tunnelmia? Tai entä jos haluat jotain, joka voi säteen valoa kaikkiin suuntiin kerralla? Sitten sinun täytyy mennä neste, baby, neste. Juuri Slovenialaiset tutkijat (ja tarke wunderkinds) Matjaž Humar ja Igor Muševič tehneet, luo, heidän sanojensa mukaan "3D microlasers itsestään koottu cholesteric nestekidenäytön microdroplets." Eri kerrokset nesteiden muodossa, mitä kutsutaan Bragg-sipuli optinen microcavity, mukaan lukien kytketyt kiteet ei toisin kuin että kääntää pieni kytkimet LCD . Nämä BLOB Itse kootun kemiallisesti ja kun pieni laser sovelletaan niitä voidaan luoda 3D-kuvan paistaa niiden valo joka ulottuvuudessa samanaikaisesti. No, ei jokainen - tiedät viidenteen ulottuvuuteen voidaan pitää vain, jos annat auringon sisään

Maailman ensimmäinen 3D microlaser luotu, on siirappimainen Bragg-sipuli keskus perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 10:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Daily Tech | lähde Optiikka Express | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar