onsdag den 19. oktober 2011

Ice Cream Sandwich kasvot avata demo (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/ice-cream-sandwich-face-unlock-demo-video/:


Kun Matias Duarte yritti avata hänen Nexus Galaxy lavalla klo nykypäivän Samsung tapahtuma asiat eivät menneet niin hyvin. Jotkut yhdistelmä hänen meikki ja valaistus salaliitossa pitää hänet joutumasta hänen laitteeseen, mutta vietettyään vähän aikaa yhdellä itsemme voimme vahvistaa, että se todella toimi - ja nopeasti. Ohjelmoida toiminto, mene asetukset ja se tulee kouluttaa itse tunnistamaan muki. Kuten se lukkiutuu rengas piireissä kehyksiä naamasi ja hokkuspokkus, se on valmis. Sen jälkeen voit perustaa varamaksutapa tunnistaminen ja olet hyvä mennä.



Kun se on valmis löysimme se kestää vain pari sekuntia tunnistaa ja avata puhelimen, eli tämä olisi jopa nopeammin kuin pyyhkäisemällä tai lävistys on avauskoodin. Mutta silti täytyy tehdä, että aika ajoin, joko kun valaistus on vähemmän kuin optimaalinen tai ilmeisesti, kun eivät ole syntyneet sen kanssa ja olivat luottaa hieman liikaa Maybelline.

Jatka lukemista Ice Cream Sandwich kasvot avata demo (video)


Ice Cream Sandwich kasvot avata demo (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 02:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar