onsdag den 19. oktober 2011

VMwaren virtualisoitu Android puhelimet tulevat Verizon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KqtapbyHRE/vmwares-virtualized-android-phones-coming-to-verizon.ars:


VMwaren projekti tuoda virtualisointitekniikkaa Android älypuhelimet on lukittu tärkeä harjoittaja kumppani Verizon Wireless, joka alkaa myydä virtualisoitu puhelimet "tulevina kuukausina" VMware julkisti tänään.


Teknologia, joka tunnetaan nimellä VMware Horizon Mobile lähinnä luo kahta puhelinta samassa laitteessa asentamalla vieras käyttöjärjestelmä virtuaalikone, jolloin työympäristö, joka on eristetty käyttäjän henkilökohtainen ympäristö, sovellukset ja tiedot. LG ja Samsung ovat molemmat sopineet rakentaa puhelimet sisältää VMwaren mobiili hypervisor.


Lisäksi Verizon, VMware tänään sanoi, että se on allekirjoittanut Telefonica myydä virtualisoitu puhelimet Euroopassa, mukaan lukien Samsung Galaxy Kela. Verizon ilmoitus nimet LG koska laitteisto kumppani, mutta niin Verizon ja Telefónica laukaisulaitteet useiden Android myyjät.


Järjestelmävaatimukset VMwaren mobiili hypervisor ei ole vaikea vastata: 700MHz prosessori ja 512MB RAM. Puhelimet kanssa hypervisor esiasennettuna ei pitäisi maksaa yhtään enempää kuin ne normaalisti olisivat-se on vain yksi ominaisuus, että käyttäjät voivat ottaa tai jättää mielensä mukaan. "Puhelimessa on selain. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä selaimen "Srinivas Krishnamurti, vanhempi johtaja mobiiliratkaisujen at VMware kertoi Ars.


Tarkka julkaisupäivät ei ole ilmoittanut harjoittajille.


Telefonica Android-puhelimet tarjoavat mahdollisuuden valita eri datapalveluja ja kaksi puhelinnumeroa samalle SIM-kortti, yksi työ ja yksi henkilökohtaiseen käyttöön. Se ei ole vielä ilmoitettu, onko Verizon on dual-numero puhelimet valmiina käynnistämään, mutta yksi mahdollisuus on sitomalla yritysten puolella puhelimen PBX-järjestelmä, Krishnamurti sanoo. Vaikka puhelin on vain yksi numero, eri profiileilla luoma Horizon Mobile pitävät työtä Viestit ja lukemassa erillään henkilökohtaisen puhelimen alaosaa, ja anna sen hallita yrityksen puolelle koskematta henkilötietoja.


VMware ja kumppanit ovat käyneet yritys tutkimuksissa 50 käyttäjää 5 yrityksiä saada palautetta suorituskyky ja käytettävyys, ja tekee enemmän kokeita ensi kuussa. VMware on myös kehittänyt älypuhelimen hallinta-alusta IT-myymälät tunnetaan Horizon Mobile Manager, Web-pohjainen tuote on suunniteltu auttamaan ylläpitäjät säännös, seurata ja hallita yrityksen puhelin Profiilit työntekijöiden omistamia laitteita. Telefónica myy Horizon Mobile Manager pilvi-pohjainen palvelu.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar