fredag den 7. oktober 2011

Real Racing 2 osoittaa pois iPhone 4S "graafinen kyljykset, tuo jaetun ruudun pelaamista Ios (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/real-racing-2-shows-off-iphone-4s-graphical-chops-brings-split/:





Kasvatus on hyödyntää iPhone 4S uusi AirPlay yhteensopivuus ? Entä streaming ole vain yksi laite suurella näytöllä, mutta neljä? Se setup Firemint on kiusanteko sen seuraava iso päivitys Real Racing 2 : neljän pelaajan streaming yli AirPlay. Apps "tuleva" Party Play "-toiminnon avulla iPad 2 tai iPhone 4S olla isäntänä jopa kolme iOS laitteiden käynnissä peli, putkisto stream kaikkien neljän omaan töppäys putki kautta Apple TV. Päivitys lupaa myös hyödyntää iPad 2 ja iPhone 4S " A5-prosessori , potkiminen grafiikka uusi taso. Nyt voit kokea niitä laiskoja kesäpäiviä pelissä Mario Kart in ystävillesi autotalli, joskin nopeampia autoja ja josta on vähennetty raivostuttavaa sininen kuoret.

Real Racing 2 osoittaa pois iPhone 4S "graafinen kyljykset, tuo jaetun ruudun pelaamista Ios (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 07:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Firemint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar