fredag den 7. oktober 2011

NC State tutkijat joukkue IBM pitää pilvi-tallennetut tiedot pois uteliailta katseilta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/nc-state-researchers-team-with-ibm-to-keep-cloud-stored-data-awa/:

Mies vasemmalla on Dr. Peng Ning - tietojenkäsittelyopin professori NC State, jonka tiimi yhdessä tutkijoiden kanssa IBM on kehittänyt uusia kokeellisia menetelmä turvallisesti ja varmasti, pilvi-tallennetut tiedot . Niiden lähestymistapa, joka tunnetaan nimellä "vahvasti Yksittäisiä Computing Environment" (SICE), olennaisesti avulla insinöörit eristää, tallentaa ja käsitellä arkaluontoisia tietoja pois tietokonejärjestelmä on hypervisor - ohjelmia, jotka mahdollistavat verkottuneet käyttöjärjestelmät toimivat itsenäisesti toisistaan, mutta ovat myös alttiita hakkereita. Kanssa Trusted Computing Base (TCB) sen Software Foundation, Ping n tekniikka mahdollistaa myös ohjelmoijia Kiinnitetään erityistä ydintä käsittelyyn arkaluonteisia tietoja, mikä vapauttaa muita ydintä suorittaa normaaliin toimintaan. Ja koska TCB koostuu vain 300 riviä koodia, se lähtee pienempiä "pinta" varten nettirikollisia hyökätä. Kun koetukselle, SICE arkkitehtuuri käyttää vain kolme prosenttia piirtoheitin suorituskyvyn työmääriä, jotka eivät edellytä suoraa verkkoon pääsy - määrä, Ping kuvailee "melko vaatimaton hinta siitä lisää turvallisuutta." Hän myöntää kuitenkin, että hän ja hänen tiiminsä vielä löytää tapa nopeuttaa prosesseja työmääriä, jotka eivät riipu verkkoyhteys toimii ja se jää nähtäväksi onko niiden tekniikka tekee sen valtavirran lähiaikoina. Nyt kuitenkin voit kellua ohi tauko lisätietoja täydessä PR.

Jatka lukemista NC State tutkijat joukkue IBM pitää pilvi-tallennetut tiedot pois uteliailta katseilta


NC State tutkijat joukkue IBM pitää pilvi-tallennetut tiedot pois uteliaiden katseilta alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 09:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar