fredag den 7. oktober 2011

Steve Jobs "Stanford alkaminen Osoite saattoi seurata 8 miljoonaa kertaa Eilen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:

Steve Jobs-1

Wow. Vanavedessä surullinen uutinen Applen toinen perustaja Steve Jobs "ohimennen, videoita mukana hänen inspiroivia puheita ja esityksiä on nähty Hätkähdyttävä määrä näkemyksiä . Yksi Jobs tunnetuimmista ja pidetyt puheet, alkamisesta puheen Stanfordin yliopistossa vuonna 2005 keskimäärin 2000 päivittäistä katselua syyskuussa. Eilen, puhe näki yli 8 miljoonaa kertaa, mukaan Visible toimenpiteet.


Hänen monet tuote-esittelyitä Applella tapahtumissa keskimäärin 24000 päivittäistä katselua syyskuussa (Tässä varhain eräänä vuodesta 1997). Eilen, nämä videot tuotti yli 6,8 miljoonaa katselua. Hänen haastattelussa rinnalla Bill Gates at All Things Digital keskimäärin 11000 päivittäin näkemykset syyskuussa. Eilen, nämä videot tuotti yli 850000 katselua. Joten yli 15 miljoonaa katselukertaa yleistä vain yhdessä päivässä.


On selvää, että kaikki nämä videot ovat nyt osa kollektiivista muistia Steve Jobs.













Henkilö: Steve Jobs

Kotisivu:

Yritykset: Pixar , NeXT , Apple



Steve Jobs oli yhteistyössä perustaja ja toimitusjohtaja Applen ja entinen Pixar. Steve Jobs syntyi Green Bay, Wisconsin on Joanne Simpson ja Syyrian isä. Paul ja Clara Jobs Mountain View, California sitten hyväksyi hänet. Vuonna 1972 Jobs valmistui Homestead High School Cupertinossa, Kaliforniassa ja kirjoittautui Reed College Portlandissa, Oregonissa. Yksi lukukausi myöhemmin hän oli jäänyt pois, myöhemmin aloittamisesta filosofian ja vieraista kulttuureista. Steve Jobs oli syvä kiinnostus sisään ..









Ingen kommentarer:

Send en kommentar