fredag den 7. oktober 2011

Amazon lisää tulta liittyviä yksityiskohtia on Developer Portal, sinun Ohje

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:


Tulta ei saa lyödä markkinoille vasta marraskuussa, mutta Amazon on jo päivittänyt Developer FAQ sivun koko omistettu tulevan Android tablet. Uuden sivun, löydät pitkälti standardin tietoa asioista kuten hakuprosessin ja miten perustaa Android SDK emulaattori, vaikka siellä on muutamia keskeisiä makupaloja, samoin. Esimerkiksi Amazon sanoo, että se tarkistaa jokaista App sen AppStore palopäällystön yhteensopivuus osana automatisoitu prosessi. Hylätty sovellukset, Amazon kertoo meille, sisältää ne, jotka ovat riippuvaisia ​​hyrrää, kamera, WAN-moduulin, Bluetooth, mikrofoni, GPS, tai micro SD. Apps on myös kielletty käyttämästä Googlen Mobile Services (ja in-app laskutus), joka, jos mukana, on oltava "armollisesti" pois. Mitä todellinen sisältö, Amazon on kieltänyt kaikki sovellukset, jotka muuttavat tablet n UI millään tavalla (mukaan lukien teema-tai tapetti-pohjaiset työkalut), sekä kaikki, jotka vaativat pääkäyttäjän oikeudet (Jää nähtäväksi, miten yhtiö käsittelee root-riippuvainen apps jo sen store). Kiinnostuneet devien joukoille löydät lisää tietoa Lähde-linkkiä alla.


Amazon lisää tulta liittyviä yksityiskohtia on Developer Portal, sinun Ohje perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android Central | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar