fredag den 7. oktober 2011

Pandigital Supernova käytettävissä lokakuun puolivälissä ja 230 dollaria, on eReader Android tablet valepuvussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/pandigital-supernova-available-mid-october-for-230-is-an-eread/:


Pandigital ei ole tehnyt paljon vaivaa luoko sen Supernova välilehti mysteeri. Kun 8-tuumainen LCD liuskekivi pyyhkäisi FCC aiemmin tänä kesänä olimme taholle paitsi kuvia laitteesta ja sen sisäosat, mutta myös apps että olisin esiasennettu ostaa - GetJar ja Barnes & Noble n Nook App mm. Joten, mitä voi odottaa on 230 dollaria, kun se laskeutuu tässä kuussa? No, yhtiön hyljännyt Honeycomb varten pian-to-be outclassed Gingerbread OS, kääntyili yhden ytimen 1GHz A8 prosessori, 4 Gt tallennustilaa (laajennettavissa 32GB kautta microSD-korttipaikka), WiFi ja Bluetooth. Se on halpa, minä myös Android tablet merkintä, varmasti. Ja viime retki tietyn budjetin hinnoiteltuja, ekosysteemin sopiva välilehti , saatamme ehdottaa pidät pois korkeamman specced tavaroita. Virallinen PR tauon jälkeen.


Jatka lukemista Pandigital Supernova käytettävissä lokakuun puolivälissä ja 230 dollaria, on eReader Android tablet valepuvussa


Pandigital Supernova käytettävissä lokakuun puolivälissä ja 230 dollaria, on eReader Android tablet valepuvussa alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 09:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Pandigital | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar