fredag den 7. oktober 2011

Samsung ja Google lykätä Nexus Galaxy Launch tunnin kuluttua Vuotaa Demo Video Drops

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/t2TO1a26pXs/:

samsung-nexus

Voi hyvin. Missä se iPhone 4S ennakkoon linkin? Samsung ja Google päätti, että "se ei vain ole oikea aika julkistaa uuden tuotteen" ja lykättiin aikataulun Nexus Galaxy / Prime ja Ice Cream Sandwich debyytti. Kaksi yritystä piti käyttää CTIA vaiheessa ensi tiistaina paljastaa uuden sukupolven superphone ja Googlen uusin Android inkarnaatio. Mutta se ei tapahdu kohti yhteisen julkilausuman julkaistiin tänä aamuna.



Samsung ja Google päättää lykätä uuden tuotteen ilmoitus at CTIA Fall. Sovimme, että se ei vain ole oikea aika julkistaa uuden tuotteen. Uusi päivämäärä ja paikka piakkoin julkistetaan.



Tämä vie tapahtuma pois kirjojen ensi tiistai 11 lokakuu. Mobile World odotti suuri paljastus Nexus Galaxy (tai pääministeri, jos aiemmat huhut uskotaan). Details vuoti eilen koskee ns superphone että paikkoja 1.2GHz CPU tukema 1 Gt muistia ytimessä. Puhelin sanotaan myös NFC-siru, 32 gigatavun muistilla ja 5MP kamera 1080p tallennustila. Tietenkin mikään tästä vahvistettiin. Ensi tiistaina piti olla suuri päivä mobiili nörteille.


Eric Schmidt aiemmin todennut, että Google olisi käynnistää Ice Cream Sandwich marraskuussa. Toivottavasti Google pysyy uskollisena sanan ja Nexus Galaxy / Prime tapahtuma tullaan takaisin kirjojen joskus tässä kuussa.






Mutta älkää pelätkö. Vuotanut esittelyvideo osui interwebs tänään, että voisi tyydyttää Ice Cream Sandwich himo. On vaikea kertoa, jos tämä on todellinen julkaisu tai vain nokkela Android 2.x kantoraketti, mutta olemme kallistumassa enemmän entinen. Video ei ole räikeä goofs tai näkyviä vikoja. OS osoittaneet on silkkisen pehmeä, animaatiot ovat oikeassa, ja siellä on varmasti Honeycomb tuntuu koko juttu. Jos tämä video on todellakin Ice Cream Sandwich, nykyinen Android omistajien kannattaa pitää pois hyppääminen 4S kelkkaan. Peto on lähes ovella.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar