fredag den 7. oktober 2011

XBLA, PC örkit Must Die lisää kolmannen persoonan toiminta torni puolustus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:



On helppo menettää kärsivällisyytensä eniten torni puolustus pelejä. Voit opiskella maisemaa, perustaa oman puolustuksemme, ja sitten katsella vihollisia joko laskea tai ottaa haltuunsa alueen yrität suojella. Kun asiat alkavat mennä pieleen, on hyvin vähän voit tehdä asialle paitsi lataa peli, kokeile toisenlaista strategiaa, ja sitten katsella passiivisesti taso pelaa itsensä ulos jälleen. Siksi örkit Must Die on niin raikas tuulahdus: peli tuo sinut todellisen Dungeons yrität puolustaa, ja antaa sinulle hyvä mahdollisuus torjumaan takaisin.


Pelaat jokseenkin älytön merkki, jonka isäntä kuolee alussa peli, niin se on sinun ottaa haltuunsa puolustuksen eripuraa siitä vastaantulevan ORC Horde. Edetessäsi pelin olet antanut pääsyn puolustukset kuten lattia piikkejä, jousitettu laatat, jotka voivat heitellä örkit happoon kuoppia, ja whirring terät että pudota seinistä. Vastineen maksaa tietyn summan paikka, ja ansaitset valuutan tappamalla örkkejä, joten ylläpitäminen talousarvio on tärkeä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar