fredag den 7. oktober 2011

Sprintin Uusi 4G LTE-verkko kattaa 260 markkinoilla 2013

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xthQHFBuYCE/:

sprintlte

Sprint on tänään julkistanut suunnitelmansa tulevien 4G LTE-verkon, jonka pitäisi kattaa 120 erilaista Yhdysvaltain markkinoilla ensi vuoden loppuun mennessä. Vuoteen 2013 mennessä yhtiö odottaa, että yli 260 markkinat hyötyvät LTE kattavuus. Käyttöönoton pitäisi alkaa 1900 MHz taajuudet, ja Sprint toivoo lanseeraus 800MHz taajuuksia tulevaisuudessa. Sprint toivoo myös rakentavat LTE-verkon avulla LightSquared n 1600 MHz: n taajuudella, vaikka paljon on vielä odottaa FCC hyväksyntää.


Sprint jatkaa myy WiMAX yhteensopiviin puhelimiin koko ensi vuoden, sekä 12-15 uuden LTE-laitteille, CNET raportoi . Aivan ensimmäinen Sprint LTE laitetta odotetaan noin keskikesällä 2012.


Vaikka Sprint on riippuen Clearwire sen WiMAX, LTE roll-out on Sprintin tuomioistuimessa. Kuten mainittu aiemmin , Sprint haluaa vakiinnuttaa verkko, jolloin kokonaismäärä vuodesta 60000 40000 käyttämällä multi-mode verkko (joissa yhdistyvät 3G-ja 4G solu yksikköä). Asennat multi-mode sivustoja on jo käynnissä.


Sprint on nouseva myönteisiä vaikutuksia, joita LTE käyttöönotossa on asiakkailleen. He väittävät, että 3G-to-4G siirtymävaihe on niin lähellä saumatonta kuin pystyvät, ja että kaikki Sprintin asiakkaat hyötyvät ainakin hieman verkosta huolto.


Kehittäminen ...









Ingen kommentarer:

Send en kommentar