fredag den 7. oktober 2011

Samsung ja Google lykätä Ice Cream Sandwich ja Galaxy Nexus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-and-google-postpone-ice-cream-sandwich-and-galaxy-nexus/:

Samsung Galaxy Nexus

Väri meille pettynyt sävy sininen, mutta näyttää siltä, ​​että Samsung ja Google ovat päättäneet olla käynnistämättä Galaxy Nexus (tai Nexus Prime, tai mikä sen nimi on) ja Ice Cream Sandwich niiden 11 lokakuu Pakkauksesta tapahtuma . Yhtiöt lähettivät yhteisen ilmoituksen käsittely:

Samsung ja Google päättää lykätä uuden tuotteen ilmoitus at CTIA Fall. Sovimme, että se ei vain ole oikea aika julkistaa uuden tuotteen. Uusi päivämäärä ja paikka piakkoin julkistetaan.



Paina tapahtuma 11. odotettiin olevan paitsi debyytti seuraaja Nexus S, mutta ensimmäinen hyvä katsoa seuraavan version Android. Jostain syystä yritykset ovat päättäneet lykätä että käynnistää. Mutta, jos Eric Schmidt on totta sanansa, meidän ei tarvitse odottaa liian kauan ... hän luvata meille, että se käynnistää marraskuussa . Me ilmoitamme sinulle heti, kun saamme uuden päivämäärän odottaa " jotain suurta . "

Samsung ja Google lykätä Ice Cream Sandwich ja Galaxy Nexus alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 07:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar