fredag den 7. oktober 2011

FCC aikoo uudistaa rikki USF siirtyy keskittyä maaseudun laajakaista

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/m7ftBYw34T0/fcc-plan-to-revamp-broken-usf-shifts-focus-to-rural-broadband.ars:



FCC puheenjohtaja Julius Genachowski torstaina luonnostellut ehdotuksen uudistaa kansakunnan monimutkainen tukijärjestelmä televiestintäpalvelujen maaseudulla. Soittaminen nykyinen järjestelmä "vanhentunut", "tuhlaileva" ja "tehoton", Genachowski julkisti useita aloitteita siirtää tukia puhelinliikenteen laajakaista ja järkeistää hinnat teleyhtiöt veloittaa lopettaa toistensa puhelut.


Maksettuaan kunnianosoitus Steve Jobs , Genachowski esille ahdingon asukkaiden Liberty, Nebraska, jossa hän sanoi useimmat asukkaat eivät ole laajakaistayhteys. "Laajakaista on mennyt olemasta luksusta välttämättömyys osallistua täysipainoisesti talouden ja yhteiskunnan", hän sanoi.


Amerikan "vanhentunut" tukijärjestelmä päivämäärät hajoamiseen AT & T 1984. Ennen hajoamiseen, AT & T ohjataan ylivoimainen enemmistö sekä paikallis-ja kaukoliikenteen puhelin markkinoilla, ja se oli yleensä pienemmällä kustannuksia Lähipalvelujen-varsinkin maaseudulla-ja veloittaa palkkion pitkän matkan. Kun AT & T: n paikallis-ja kaukoliikenteen yritykset olivat erillään, FCC pyrki säilyttämään tämä ristikkäistuki vaatimalla pitkän matkan yritykset maksaa paikalliset puhelinyhtiöt korkea minuuttihinta hinnat lopettamaan puhelut.


Kun kongressi uudistaa televiestintäalan lainsäädännön vuonna 1996, se täydennetty tämän "intercarrier korvaus" (ICC) järjestelmä, jossa järjestelmä nimenomaiset veroja ja tukia. Puhelinpalvelujen tilaajat maksa veroja puhelinlaskuja (esimerkiksi teidän kirjeenvaihtaja maksaa 1,29 dollaria kuukaudessa hänen kännykkälaskun) osaksi yleispalvelurahaston (USF), joka FCC jakelee puhelimeen yrityksille, jotka palvelevat maaseudulla.


Viimeisten 15 vuoden aikana on tapahtunut kolme merkittävää muutosta saatettuja tämän järjestelmän vanhentunut. Ensinnäkin pitkän matkan hinnat ovat romahtaneet, mikä on tehnyt ICC palkkiot suhteettoman suuri osuus kustannuksista noin kaukopuhelut. Google esimerkiksi on kieltänyt Googlen Äänipuhelut jossain numeron mukaan, mitä se pitää kohtuuttomana ICC hinnat. Toiseksi nousu Cable and Wireless puhelinpalvelu on merkinnyt sitä, että joitakin aiemmin jääneillä alueilla on nyt useita vaihtoehtoja palvelu puhelimessa. Ja lopuksi, USF keskittyminen puhelinpalvelu on alkanut tuntua vanhentuneelta yhä kasvavan merkityksen Internetin viestintäväline.


Puheenjohtaja Genachowski väittää hänen suunnitelmassa käsitellään kaikkia kolmea huolenaiheita. Se alkaa siirtymässä USF rahaa uuden Connect-Amerikan rahasto, joka tukisi laajakaistan tarjonnan tarjoamisessa maaseudulla, joilla ei tällä hetkellä ole pääsyä sinne. Tämä Rahastoon kuuluu rahaa langattoman laajakaistaverkon. Ja ensimmäistä kertaa, USF tuet tehtäisiin käyttäen kilpailuttaa.


Mitä ICC järjestelmä, Genachowski lupaa aukot kuten "Phantom traffic" (jossa kutsut saapuvat ilman tarvittavia tietoja Bill peräisin verkko) ja "liikenne pumppaamiseen" (jossa maaseudun harjoittajat korkea ICC hinnat Valmistus ylimääräistä liikennettä , jotta Kerää lisää irtisanominen palkkiot). Hän myös lupasi "vaihe alas pääsy hinnat mitatun mutta tietty usean vuoden siirtymäajan polku."


Mukaan New York Times, nimettömän FCC virallinen ilmaisi skeptisyyttä että muutokset johtaisi alempiin puhelin laskut keskimääräinen amerikkalainen.


Suuret teleyhtiöt reagoivat varovaisesti uutiset.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar