fredag den 7. oktober 2011

Binksty haluaa antaa Opiskelijat One-Stop Shop hallita ja Pay Off niiden college lainat (pyytää)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UjPblgb9efw/:

Screen shot 2011-10-06 at 9.56.14 PM

En halua olla liioittelevilta tai hysteerinen (vaikka haluaisin olla), mutta opintolainaa Maan tilanne on hirveä. Määrä opiskelijoita, jotka oletuksena niiden opintolainoja kasvaa edelleen, ja on kaksinkertaistunut viimeisen kuuden vuoden aikana . Yli kaksi kolmasosaa opiskelijoista valmistuvat lähtien korkeakoulujen ja yliopistojen lainata rahaa - ja keskimäärin yli 23.000 dollari velkaa. (Ja yksi-in-ten valmistuu yli $ 40K velkaa.)


Aiemmin tänä vuonna , Peter Thiel (Paypal yhteistyössä perustaja ja tunnettu hedge rahastonhoitajan ja pääomasijoittaja) ennusti, että seuraava suuri kupla Maalla ei ole teknologian, asumisen, tai rahoitus - Korkea-asteen koulutus. Vai ole yksi suostuu, siellä oikeastaan ​​ole epäilystäkään siitä, että uusi keskittyä kustannuksia koulutuksen ja kasvava taakka opiskelija velka (ja laina oletus) on pahasti myöhässä.


Tämä ajattelu palveluksessa Brendon McQueen, joka on tänään käynnistämässä yksityisessä beta verkkoalusta nimeltään Binksty että tavoitteena on antaa opiskelijoille laaja yhden luukun hallita lainoja, maksaa velkansa takaisin, sekä kouluttaa heitä parhaista tavoista Säästä rahaa.


Niille perehtynyt nykyiseen web maisemaan, on joitain muita mahtavia yritykset tätä ongelmaa, kuten Edulender (nyt Alltuition) , Simpletuition, Fynanz , ja PeerTransfer, jotka kaikki käsittelevät erityisiä näkökohtia opintolainan elinikä - eli löytää ja toimittaa lainoja ja tekemään kansainvälisen koulutuksen maksut helpompaa.


Binksty, toisaalta, haluaa mennä askeleen pidemmälle, joilla pyritään helpottamaan opintolainaa prosessin täyttämällä FAFSA paperityötä ja löytää oikea lainan järjestää ja maksaa pois sanoi lainoja. Mukaan McQueen, Käynnistys käy parhaillaan keskusteluja rahoittajien kanssa (joka, kuten edellä mainittiin, joutuvat korkeimmat maksukyvyttömyysaste vuosina) luoda molempia osapuolia hyödyttävä ratkaisu, joka auttaa hillitsemään defaults tarjoamalla opiskelijoille helpon tavan katsella niiden lainojen ja Etsi vaihtoehtoja oletuksena, ramp up myynti kautta käynnistyksen n lainan markkinapaikka, ja leikata luotonantajan asiakaspalveluun kustannuksia tapa Binksty automaation prosessi.



McQueen, joka itse valmistui Columbian kanssa 12 lainojen ja yli $ 100k velkaa, tietää, että tavoitteena ei ole helppo saavuttaa, mutta Arvolupauksemme valtava: "Mitä me teemme säästää opiskelijoille ja vastavalmistuneille aikaa ja rahaa ja kanssa lainanantajia tehostaa koko prosessia, niin että kaikki voittavat ", hän sanoo.


Siten Startup n tulovirrat ovat osa hyvin prosessi säästää opiskelijoiden rahaa, koska he ovat jo rasittaa velkaa. Esimerkiksi lainan yhdistäminen on Binksty on täysin ilmainen, mutta ominaisuuksia, kuten valmis veroasiakirjoihin tulevat klo pieneen hintaan. (Vaikka McQueen vakuutti minulle, että kustannukset näistä ominaisuuksista pysyvät kilpailukykyisinä - ja alle - kanssa, että sen kilpailijat.)


Käynnistys on myös koota algoritmi, joka auttaa opiskelijoita paremmin hallita useita lainoja, niin että esimerkiksi kun he tulevat niiden laina tietoa, foorumi kertoo heille, että laina 1, 2 ja 5 ovat päteviä takaisinmaksua. Tai että konsolidointi on vaihtoehto ja että jos he eivät valita consolid


Ingen kommentarer:

Send en kommentar