fredag den 7. oktober 2011

Done Deal: EU hyväksyy Microsoftin dollaria 8,5 miljardia hankinta Skype

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:

microsoft

Euroopan komissio on hyväksynyt Microsoftin 8500000000dollari ehdotettu hankinta Skype. Kuten ilmoitti toukokuussa, Microsoft tuli sopimuksen ostaa Skypen 8500000000 dollari käteisenä. Tämän hyväksyminen, hankinta voi nyt tapahtua.


Kauppa sai Yhdysvaltain säännöstön hyväksyntä FTC kesäkuussa. Tuolloin hankinta, Microsoft ja Skype sanoi "toivoa saada kaikki tarvittavat sääntelyyn välykset aikana tämän kalenterivuoden". Selvästi haluavansa tuli totta.


Skype tulee uusi liiketoimintayksikkö sisällä Microsoft, ja sen nykyinen toimitusjohtaja Tony Bates olettaa otsikko presidentin Microsoft Skypen Division, joka raportoi suoraan Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer. Monet uskoivat, että Microsoft liikaa Skype, varsinkin ottaen huomioon, että Facebook ja Google oli myös haistaa noin VoIP yritys. Ja tämä oli Microsoftin suurin hankinta tasalla.


Tässä EU: n lausunto hankinnasta:


Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n sulautuma-asetuksen ehdotetun hankinnan Internetin ääni ja video viestintä tarjoaja Skype Microsoft Corporation, koska sopimus ei olennaisesti estäisi tehokasta kilpailua Euroopan talousalueella (ETA) 1 tai sen merkittävällä osalla sitä.


Alalla kuluttaja viestinnän osalta tutkimus osoitti, että osapuolten on päällekkäistä toimintaa pääasiassa video-viestinnän, jossa Microsoft on aktiivinen kautta Windows Live Messenger. Komissio kuitenkin katsoo, ettei kilpailuongelmia näillä kasvavilla markkinoilla, joilla lukuisat toimijat, kuten Google, ovat läsnä.


For Enterprise Communications, tutkimus vahvisti, että Skype on pieni asema markkinoilla näiden tuotteiden ja ei kilpaile suoraan Microsoftin yritysviestintäkokemukseen tuote Lync, jota käytetään lähinnä suurten yritysten.


Komission tutkimus keskittyi myös mahdollisia konglomeraattivaikutuksia, koska Skype ja Microsoft toimivat lähimarkkinoilla.


Kaupasta ilmoitettiin komissiolle sääntelyn puhdistuma ETA 2. syyskuuta 2011.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar