fredag den 7. oktober 2011

Stephen Colbert Drops Sarkasmi In His Steve Jobs Homage

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nmJOAIBIXl0/:

Screen Shot 2011-10-07 at 2.19.34 AM

Katso, vain katsella. Stephen Colbert , Amerikan suosikki turhantarkka alter ego, taukoja kasvot, kun hän lähestyy loppua illan kunnianosoitus Steve Jobs, mies useimmat meistä koskaan tavannut, mutta jonka kuolemaa monet meistä - monista monista syistä - ovat surullisia tänä iltana, ja luultavasti huomenna, ja melko todennäköisesti seuraavana päivänä jne.



Colbert kaivaa läpi hänen Näytä arkistot esittää kehittyvä muotokuva Applen tuotteiden kuumaa kauppatavaraa, quipping, "Kukaan muu ei voisi saada minut kerjäämään aivan hänen kaltaisiaan;" Apple, mitä osaa "Anna minulle ilmainen iPhone" Etkö ymmärtää? "" Tule Apple, anna minulle yksi kautta TV, tiedän teillä teknologiaa. "


Myöhemmin Colbert, joka on (itse kuvattu) "ensimmäinen ei-Apple henkilö on iPad" kertoo, millaista oli esikatsella ja esittää laite kuukautta ennen lanseeraus 52. Grammy Awards, paljastaen sähköposti hän sai Jobs itse jälkeenpäin, "Olin yksi harvoista, joka voisi soittaa Steve Jobs läheinen ystävä - että hän toimittaa minulle kerran."


Viestintää?



"Sweet!


Thanks,


Steve "



Mihin Colbert, rikkomatta luonteesta sekä 100% vilpittömyyttä, eteni vastata samalla elää-ilma:



"Right back at ya!


Kiitos kaikesta. "



Todellakin.













Henkilö: Steve Jobs

Kotisivu:

Yritykset: Pixar , NeXT , Apple



Steve Jobs oli yhteistyössä perustaja ja toimitusjohtaja Applen ja entinen Pixar. Steve Jobs syntyi Green Bay, Wisconsin on Joanne Simpson ja Syyrian rasvaa









Ingen kommentarer:

Send en kommentar