fredag den 7. oktober 2011

ZipPay käynnistää uusia mobiilimaksaminen palvelu halvempaa kuin neliön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:

zippay-logo

Helpoin tapa kuvata viekas mobiilimaksaminen käynnistyksen ZipPay eli se on kuin Square ja Venmo oli vauva, ja tämä oli tulos. Kuten Square, käynnistyksen pyritään puuttumaan yksilöiden ja pienten yritysten omistajat, joilla ei ole varaa korkeita maksuja liittyvät ottaa omat kauppias tilit, koska ne voisivat hyväksyä luottokorttimaksut käyttävät puhelinta. Samaan aikaan, kuten Venmo, ratkaisu tarjoaa myös tapa tehdä kahdenkeskinen maksuja.


Mutta on olemassa joitakin keskeisiä eroja. Ensinnäkin, toisin kuin Square, ZipPay ei käytä dongle. Se lupaa myös alempia verokantoja kuin Squaren 2,75% per pyyhkäisy.


Miten tämä toteutetaan, on kuitenkin vielä epäselvä.


Sen sijaan dongles jotka pitävät puhelimen kuulokeliitäntään, kuten on laita Square, ZipPay tarjoaa mobiili lompakko ratkaisua, joka käyttää joitakin julkistamattoman patentoidun teknologian.


Voit ladata kortteja lompakko ZipPay on vipuvaikutuksen Card.io , uusi Software Development Kit (SDK) mobiilikehittäjille joka käyttää yhdistelmää konenäkö ja koneen älykkyys "lukea" kortti pidettiin jopa matkapuhelimen kameralla. Tämä tekniikka mahdollistaa nopeamman pääsyn luottokorttitietoja osaksi mobiilisovellus verrattuna käsin kirjoittamalla numerot Pieni näppäimistö.


Toisin Square lompakko kaltainen Card asia , joka tarjoaa digitaalisia "välilehdet" paikallisia kauppiaita, ZipPay lompakko tukee kaikki yleisimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard, Discover ja American Express. Asiakaskortit, alennuskortit ja jäsenkortit tuetaan tulevaisuudessa.


Kortin tiedot tallennetaan suoraan laitteeseen salatussa muodossa, mutta tämä ei ole NFC-ominaisuudella varustetut lompakko järjestelmään. Ei pakollinen 4-numeroinen PIN-koodi ZipPay app, mutta miten kortin tiedot lähetetään asiakkaan ja kauppiaan tai kaksi ZipPay käyttäjiä on edelleen mysteeri.


Yhtiön toimitusjohtaja Ryan Stevens sanoo hän ei ole valmis paljastamaan tätä osa järjestelmää kilpailusyistä, mutta on mahdollista, että App jotenkin käyttää älypuhelinten anturit liittää kaksi laitetta, joista kukin on ajettava ZipPay App. Ehkä jotain Bump ?


On kauppiaan puolella, kuten Square, ZipPay mahdollistaa nopeutetun kirjautumisen, jotta uudet käyttäjät voivat alkaa hyväksyä luottokortit välittömästi. Yhtiö toimii perus tausta tarkistaa paikan päällä, ja jos ei ole mitään selvää punaista lippua, tili on hyväksytty. Kauppiaat voivat veloittaa jopa $ 1000, että ensimmäinen päivä (sama kuin Squaren manuaalista / kortti ei nykyinen raja). Myöhemmin, kun koko taustan tarkistus menee läpi, raja putoaa.


ZipPay on pankki kumppani backend (nimetön nyt) ja maksut talletetaan kauppiaan tilit sisällä 1-3 päivää, mikä ACH järjestelmä on mukana.


Toinen osa ZipPay järjestelmä on ominaisuus, joka liittyy peer-to-peer maksuja, jotain hyvin paljon käynnistyksen Venmo . Tässä tapauksessa molemmat ihmiset tarvitsevat ZipPay App laitteissaan ja sitten uudelleen käyttämällä julkistamatonta teknologia, maksut voidaan välittömästi lähettää laitteiden välillä.


Koska yhtiö ei ole valmis yksityiskohtaisesti sen teknologia, se h


Ingen kommentarer:

Send en kommentar