fredag den 7. oktober 2011

Sprint muuntaa sen CDMA verkkoon LTE, suunnitelmat "aggressiivisen laajentumisstrategian" valmistuvan vuoteen 2013 mennessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprint-converts-its-cdma-network-to-lte/:


Tiesimme enemmän tai vähemmän tämän ilmoituksen tällaista oli tulossa. Jo heinäkuussa, Dan Hesse oli kiusannut meitä face-to-face kanssa lupaus "suuri tarina tänä syksynä noin 4G," ja nyt aika kertoa, että tarina on saapunut. Pitämässään strategia tapahtuma tänään, Sprint lopulta meni yleisölle suunnittelee "yksinkertaistaa verkon" muuntamalla sen CDMA 1900 MHz omistukset ja LightSquared n 1600 MHz spektri ("vireillä FCC hyväksyntä") LTE, teollisuuden suosikki . Auttaa operaattori tehdä, että siirtyminen on luoko 800 MHz taajuuksien se täytettävää, nyt haudattu, iDEN push-to-talk verkko - joka oli rasittaneet yhtiön resursseja. Tämä spektri, hankittu Nextel, luovutaan asteittain vuoteen 2013 puolivälissä ja kaulitaan LTE. Yhtiön suunnitelmat nopeaa käyttöönottoa tämän uuden 4G, jossa ensimmäisen LTE markkinoista ja puhelimia lyödä puolivälissä 2012 täyttä käyttöönoton pääosin valmiiksi vuoteen 2013 mennessä. Nykyiset tilaajat rekisteröitynyt WiMAX suunnitelmia ei tarvitse huolehtia niiden laitteiden jatkossakin tuetaan koko 2012.



Alku huomenna Sprintin lujittaa sen 4G LTE (mukaan lukien LightSquared), 3G-ja Direct Connect verkot yhdeksi arkkitehtuuriin. Kaikki suuret tekniset virstanpylväitä, kuten koe-puhelut ja alan integraatio, on selvitetty niiden esteitä ja työtä yli 22,00 solun sivustoista on käynnissä. Samsung, Alcatel Lucent ja Ericsson ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja Sprint asentaa Multimode 3G-ja 4G tukiasemat käsitellä verkon tulevaisuuden liikennettä. Tulevaisuutta iPhone 4S verkon käyttäjät voivat hyödyntää paremman signaalin ja parannettu ääni palvelu Sprint aikoo myös purkamaan jälkimmäisen päälle 800MHz.



... Kehitysmaihin

Sprint muuntaa sen CDMA verkkoon LTE, suunnitelmat "aggressiivisen laajentumisstrategian" valmistuvan vuonna 2013 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 09:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar