fredag den 7. oktober 2011

Comcast testaus pay-per-paketti, silti pelkää-la-carte

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-testing-pay-per-package-still-afraid-of-a-la-carte/:


Charleston, South Carolina saattaa olla kuuluisa samannimisestä polvi / käsi tanssi, mutta tällä viikolla se tulee toinen sijainti Yhdysvalloissa saada Comcast MyTV Choice. Sen sijaan että ostaisivat kaikki kanavat, tai maksaa á la carte vain niistä kun katsot, voit valita alustan ja sitten pultti paketin kanavat, jotka on ryhmitelty aiheittain - saat "Viihde & Lifestyle", "Elokuvat", " Kids "tai" News & Info. " Nämä pienempi, halvempi niput vastauksena on pakko kuljettaa kanavia omistaa sama ryhmä , jos maksat MTV, olet maksamme myös TV Land, esimerkiksi. Silti ne kaupungin (kun ei tanssi niiden polvinivelet pois) pitäisi kiinnostaa tietää, että Aloittaminen alusta maksaa 25 dollaria, Get Started Plus 45 dollaria ja jokainen ylimääräinen paketti on 10 dollaria.



[Kiitos, Saye]

Comcast testaus pay-per-paketti, silti pelkää la carte alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 05:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Posti-ja kuriiritoiminta | lähde Comcast | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar