fredag den 7. oktober 2011

Comcast lupaa Xfinity VOD streaming enemmän laitteita, uusi Xcalibur opas vuonna 2012

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:


Älä odota Comcast lopettaa sen Xfinity VOD streaming olohuoneeseen, käyttöönoton kanssa vain Xbox 360 tänä jouluna , kuten executive Sam Schwartz lupasi aikana CTAM paneeli, että se aikoo kehittää Apps PS3, Wii, Roku ja muut kytketty TV alustoilla. Monikanavainen Uutisraportit se ei aio roll out streaming niin monta alustoille kuin Netflix, joten meidän täytyy odottaa ja katsoa, ​​missä tämä alkuperäinen venture IPTV pysähtyy. Ajattele suuria kaapeli pelkää päälle palvelut? Ehkä ei vielä, koska Comcast väittää Netflix tilaajat ovat yleensä kaikkein kyltymätön käyttäjät sen VOD. Myös Comcast tulevaisuus sen täysin uudistettu Xcalibur opas ohjelmistoja Internet ja sosiaalinen media tie-ins (tutustu alussa vilkaista täältä ), jossa Schwartz toisti olisi käytettävissä valtakunnallinen jossain vaiheessa ensi vuonna.

Comcast lupaa Xfinity VOD streaming enemmän laitteita, uusi Xcalibur opas vuonna 2012 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 11:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Monikanavainen Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar