søndag den 6. marts 2011

Olivetti käynnistää OliPad tabletti, toinen tulossa kirjoituskone?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/olivetti-launches-olipad-tablet-second-coming-of-the-typewriter/:

Se on merkki kertaa : yritys oli alun perin tunnettu kirjoitus, ja kamppailee löytääkseen paikkansa tech-ajama markkinoiden, kääntyy valmistus tablettia. Tällä viikolla Olivetti ilmoitti julkaisevansa OliPad, tuettu sen vaatimuksen siivu laatan kakku, ja uudelleensijoitus itse yrityksen PC-markkinoilla. Otsikon (ainakin Olivetti) kuin Italian ensimmäinen tabletti, OliPad urheilu 10-tuumainen näyttö, 3G, WiFi ja Bluetooth-yhteydet, NVIDIA Tegra 2, Android 2.2.2 ja 1024 x 600 näyttö. Se sisältää myös USB-ja HDMI-porttia ja 1,3 megapikselin kamera, mutta ehkä osuvin on samanaikainen käynnistäminen Sovelluksen Warehouse "virtuaalinen varasto konfiguroitavissa ja muokattavissa ohjelmistojen suunnitellut Olivetti erityisesti yritysten ja hallinnon." Koska laaja ja monipuolinen kilpailu , olimme sanoa kiinni, mitä se tietää - ja Olivetti tietää Business Solutions - on luultavasti varmaa. Nyt, jos he vain saisivat tehdä mitä näyttää yhtä hyvältä kuin Olivetti Valentine ... OliPad menee myyntiin tänä maanantaina € 399. Koko PR tauon jälkeen.



[Kiitos, Riccardo ]

Jatka käsittelyssä Olivetti käynnistää OliPad tabletti, toinen tulossa kirjoituskone?


Olivetti käynnistää OliPad tabletti, toinen tulossa kirjoituskone? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 04:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink ipadvice | lähde Olivetti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar