søndag den 6. marts 2011

West Penn Allegheny Health System luo hätätilanteessa responder app, saattaa elämäsi paljon paremmin käsissä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/west-penn-allegheny-health-system-creates-an-emergency-responder/:


Luominen terveys-mielinen sovellus niille, jotka ovat tiedostamattomia, kuolleet tai hiipivä hirveän lähellä kuolemaa voisi tehdä paljon hyvää, mutta luo terveys-mielinen sovellus niille, jotka huolehtivat lähes kuollut ... Nyt se on uusi käsite! West Penn Allegheny Health System on juuri jauhoivat EMS Field Partner app ajaksi iPod touch ja iPhone , jossa ensiapupalveluihin (EMS) ammattilaiset ja muut ensiavun antajat voivat helposti käydä läpi eri hätätilanteissa tai valituksia - kuten rintakipu, aivohalvaus oireita tai laskea vahinkoa, jne. - ja on suunnattu lähinnä WPAHS sairaalassa on pätevin hoitaa potilasta. Se tarjoaa myös käyttöliittymän Google Maps ja ajo System sairaaloissa, puhumattakaan "jopa minuutin liikenne tiedot samoin." Saat kohtaamisiin, siellä suora linkki West Penn Allegheny n LifeFlight Command Center, sisäänrakennettu paikannin kertoo backend jos lähettää hätätilanteessa helikopteri. App on saatavilla ilmaiseksi tälläkin, mutta monet ominaisuudet (kuten chopper pyynnöstä emme vierasta) edellyttää rekisteröitymistä. Tiedämme, tiedämme - sinulla oli kaikenlaisia hulluja ideoita.



[Kiitos, Ryan]

West Penn Allegheny Health System luo hätätilanteessa responder app, saattaa elämäsi paljon parempia käsiä perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 20:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde West Penn Allegheny Health System , iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar