søndag den 6. marts 2011

JD Power: Verizon on paras äänenlaatu valtakunnallinen, T-Mobile jatkuvasti keskiarvon alapuolella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:


JD Power, joka tunnetaan välittäjänä ihmisen mielestä Yhdysvalloissa, on juuri julkaissut uusimman tutkimuksen asiakastyytyväisyys langaton harjoittajille. Siinä käsitellään sellaisia asioita kuin (puute) katkenneet puhelut, epäonnistumisia yhteydessä, ääni särö, kaikuu, staattinen, ja myöhään saapuvien tekstiviestien, ja lopulta pystöissä pois luokitus ulos viisi tähteä suhteessa alueelliseen keskiarvoon ja muut lentoyhtiöt. Testauksessa tehdään heinäkuun ja joulukuun välisenä viime vuonna, Verizon oli paras tai sidottu paras tyytyväisyys luokitusten viisi kuudesta tutkittu alueilla, kun taas AT & T ja Sprint vaihdettiin iskuja toiseen ja T-Mobile joutui myöntämään tappionsa kun nahjus ja alkuun neljä. US Cellular onnistui pisteet eniten Pohjois-Keski-alueen, mutta JD Powerin kokonaisarvio ei ole kovin ruusuinen minkään harjoittajien - tilastot keräilijä kertoo älypuhelinmarkkinoiden käyttö, raskaan tekstiviestien ja enemmän sisätiloissa puhelut yhdessä aiheuttavat äänenlaatu pysähtyvän , ja jopa varoittaa, että "lisääntynyt hyväksyminen älypuhelinten ja langattomien tabletit voivat edelleen vaarantaa verkon palvelun laatua."

Jatka käsittelyssä JD Power: Verizon on paras äänenlaatu valtakunnallinen, T-Mobile jatkuvasti keskiarvon alapuolella


JD Power: Verizon on paras äänenlaatu valtakunnallinen, T-Mobile jatkuvasti keskiarvon alapuolella perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 11:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde JD Power | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar