søndag den 6. marts 2011

Sähköauto myynti katsella: 281 volttia ja 67 Leafs myyty Yhdysvalloissa helmikuun aikana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/electric-car-sales-watch-281-volts-and-67-leafs-sold-in-us-duri/:


Kumpikaan Chevrolet eikä Nissan on ylpeä tarpeeksi niiden EV myynnin määrä listata niiden uusimman lehdistötiedotteet, mutta kollegamme haltuunsa Autoblog Green on kaivanut ne numerot ylös muutenkin. He tekevät masentavaa käsittelyssä, jos olet sähköauton onnentoivottaja, koska V : n myynti väheni tammikuun yhdenmukaisuuden ja 321 vieläkin vähemmän vaikuttava 281, kun Leaf suljettu helmikuun vain 67 Yhdysvaltain myynti laski 20 viime kuukaudessa. Nähtyään aikaisemmat numerot, meidän oletetaan, että molemmat autot kärsivät rajoittaa tarjontaa, joka todennäköisesti edelleen paikkansa, mutta se tuntuu ironista meille, että sähköajoneuvojen, joiden ajokokemus tarjoaa instant vääntömomentti, jotka ottavat makea aikaa kiihdyttää niiden myynti.

Sähköauto myynti katsella: 281 volttia ja 67 Leafs myyty Yhdysvalloissa helmikuun aikana alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 06:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar