søndag den 6. marts 2011

Viikko Apple: iPad 2 vihdoin tekee debyyttinsä, IOS 4,3 pian

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/5A06OPBDIrc/week-in-apple-ipad-2-finally-makes-its-debut.ars:


Apple lopulta käyttöön iPad 2 aikana media-tapahtumassa San Franciscossa tällä viikolla ja antoi meille esimakua siitä, mitä tulemaan IOS 4,3. Nämä olivat varmasti suuri pääesiintyjät, mutta kattaa myös teardown uuden MacBook Pron, keskusteltiin joitakin uusia AT & T tarjoukset, ja enemmän. Lue eteenpäin pääuutiset tämän kiireinen viikko:


iPad 2: nopeampi, ohuempia, kevyempiä, sama akku, näytön resoluutio : Steve Jobs esitteli iPad 2 Applen tapahtuma tänään, versio on tyylikkäämpi kuin edeltäjänsä kanssa 1GHz dual-core prosessori ja muut lisääntynyt silmälasit, valitettavasti, joidenkin odotettavissa ominaisuuksia olivat edelleen kateissa.


Kädet kuvia iPad 2, lukija kysymyksiin vastasi : Ars sai joitakin käsiinsä aikaa uuden iPad 2 (kyllä, valkoinen ja musta), sekä uudet, magneettinen kattaa. Meillä oli myös mahdollisuus saada vastauksia lukijalle kysymyksiä Applen edustajaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar