søndag den 6. marts 2011

Skyhook tuo paikka-tietoisuutta Sony NGP, kuten WiFi vain malleissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/skyhook-brings-location-awareness-to-the-sony-ngp-including-wif/:


Uutiset sai vähän varjostaa noin lisätyn todellisuuden demoja ja pikku peli nimeltä Uncharted, mutta Sony on myös puhunut vähän tietoa NGP: n paikkatieto-ominaisuuksia GDC viime viikolla , jossa me nyt tiedämme luottaa Skyhook n Core Engine-järjestelmän. Mitä enemmän, että toiminnallisuus on ilmeisesti mukana WiFi vain malleissa lisäksi muita 3G, mikä tarkoittaa, että kaikki NGP käyttäjät voivat pelata location-aware pelejä ja hyödyntää muiden erilaisten sosiaalisten sovellusten. Kuten Sony GDC, että voisi kuulua esim. kyky löytää lähistöllä NGP käyttäjiä ja katso, mitä he pelaavat, ja jopa yksityiskohtaisempia asioita kuten tosielämän aarteenmetsästystä - jotka kaikki voi todennäköisesti kytkeä pois päältä, jos mieluummin pitää mobiilipelaamisen tottumukset itsellesi.

Jatka käsittelyssä Skyhook tuo paikka-tietoisuutta Sony NGP, kuten WiFi vain malleissa


Skyhook tuo paikka-tietoisuutta Sony NGP, kuten WiFi-vain malleissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 21:10:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar