søndag den 6. marts 2011

AT & T ja Cisco ovat WiFi on kaapeli-tv taaksepäin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/atandt-and-cisco-have-wifi-on-the-cable-box-backwards/:


Lisääminen WiFi kaapeli digiboksi on luultavasti jotain joka pelle on ajatus olisi hyvä idea, mutta epäilemme teitä ja AT & T eivät ole samalla sivulla. Olit luultavasti ajattelevat, se halua olla cool stream viruksen internet videoita valkokankaalle katkaisematta panoksia, tai ehkä juuri se halua olla cool ojaan kaapelimodeemin ja WiFi-tukiaseman ja rehujen kannettavan tietokoneen internetin kautta samaan laatikkoon sinua perille HD. Ehei, AT & T ja Cisco tietenkään usko näitä ovat kelvollisia ajatuksia, vaan tämä uusi laatikko yksinkertaisesti toimii ilman koaksiaalikaapeli. Oletamme, siellä markkinat tämä vain esimerkiksi 90 prosenttia televisioissa on houkutella juoksemaan heitä jo - eikä uusi talo on rakennettu nykyään ilman 'em - mutta olemme yrittäneet stream HD kautta WiFi ja sen ei pitäisi tulla niin suuri yllätys, että se ei ole "vain toimivat". Tietenkin se, että U-Verse: n H.264 purot ovat säälittävän yli-pakattuja pitäisi auttaa, mutta silloinkin kun lisätä, että suuri suorituskyky 802.11n, epäilemme sinun vielä paremmin, hyvinä kuparilanka .

Jatka käsittelyssä AT & T ja Cisco ovat WiFi on kaapeli-tv taaksepäin


AT & T ja Cisco ovat WiFi on kaapeli-tv taaksepäin perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 08:29:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar