søndag den 6. marts 2011

Havok fysiikkamoottori tulee Android 2.3, demoed on Xperia Play (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/havok-physics-engine-comes-to-android-2-3-demoed-on-xperia-play/:





Hieno grafiikka ovat usein osa suurta videopelejä, mutta hieno fysiikka voi auttaa myös, ja viime viikolla Havok ilmoitti, että se tuo ne Android, yhdessä kaikkien tarvittavien kehitystyökaluja. Tämä tarkoittaa älypuhelinten Android 2.3 tai jopa saattavat samat menettelylliset animaatioita ja melko mekkoja , että olemme nauttineet PC ja koti konsoli vuosia, ja ensimmäisenä pelaajana-centric älypuhelin Gingerbread aluksella, Sony Ericssonin tuleva Xperia Play pelaaja on ensimmäinen demo niitä. Katso pickup auran kautta liikenteen vaaroja, gorilla saada sinkosi yli jalkapallokenttä, ja Assassin's Creed-herra soturi ajaa, hypätä ja kiivetä parhaat niistä videon yllä. Niin, ja juuri niin tiedätte, meillä (hyvin lyhyt) käytännön kaikki kolme demoa henkilökohtaisesti GDC 2011 viime viikolla, ja jokainen oli lähes miellyttävä tarpeeksi Android pelin omaa. Realistisesti pomppiva pallo on nyt teillä, kehittäjille. Älkäämme alas.

Jatka käsittelyssä Havok fysiikkamoottori tulee Android 2.3, demoed on Xperia Play (video)


Havok fysiikkamoottori tulee Android 2.3, demoed on Xperia Play (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 23:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GSM Arena | lähde Sony Ericsson Tuotteet Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar