søndag den 6. marts 2011

Opettajat koulutuksessa oleville saada viitteitä, CIA päivitysten kautta langattomat kuulokkeet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/teachers-in-training-to-get-pointers-cia-updates-via-wireless-h/:

Okei, joten ehkä ei ole mitään todellista taata, että HF-päällään opettajat voivat virittää huippusalaisia lähetyksiä maan pääkaupunkiin, mutta kun infrastruktuuri on olemassa, se on vain ajan kysymys ennen kuin kaikkien kuutamourakkaa operatiivinen. Kuten tarina menee, parvi opettajia vapaaehtoistyön osallistumaan Opeta Amerikan kampanja, joka tuo vika tulee korvaan ja mentori toisessa päässä. Ajatus olisi nopeasti nostaa opettaja vauhtiin korjaamalla ja muotoilu niiden tekniikka, koska se tapahtuu, ja mahdolliset seuraukset ja sovellukset ovat laajoja ja lukuisia. Esimerkiksi tohtoreista ulkomaisten kansakuntia saattaa jonain päivänä etänä tutor maaseudun matematiikan opettajaa jos Obaman kansallisen laajakaistastrategian suunnitelma tarttuu, ja jos he tunne hieman koominen, he voisivat heittää kysymysmerkkejä päälle jokaisen osoitin à la Anchorman. Oikeudenkäynti rahoittavat Bill ja Melinda Gatesin säätiö.

Opettajat koulutuksessa oleville saada viitteitä, CIA päivitysten kautta langattomat kuulokkeet perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 01:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Switched | lähde Fast Company | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar