søndag den 6. marts 2011

Sprint ilmoitti Nexus S 4G, EVO 3D ja EVO Näytä tabletti CTIA?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:


Media - sinun todella mukana - on yrittänyt selvittää, miksi Sprint on varannut hullu kaksi ja puoli tuntia slot CTIA myöhemmin tässä kuussa. Se ei ole sellainen tapahtuma heität yhdessä vain toistaa laitteiden olet esitteli viime puolen vuoden - mikä on ylhäällä, ja jos meidän lähde on oikea, he jopa jotain suurta.



Ensinnäkin, olemme kuulemistilaisuudessa, että kuljettaja käynnistää Nexus S 4G Samsung, ja päätellen nimi, puhelin olisi jonkinlainen Nexus S WiMAX. Tuntuu tämä voisi olla joko SPH-D600 tai SPH-D720, joilla molemmilla on äskettäin saanut sertifioinnin Wi-Fi Alliance, vaikka SPH-D720 on todennäköisempää, D600 osoittaa WPS-tuki, joka on saatavilla TouchWiz ihoinen laitteita, mutta ei varastossa piparkakut . Saatat muistaa, että Sprint oli hyvin, hyvin lähellä käynnistää oman version Nexus ennen pudottamalla sen hyväksi EVO 4G viime vuonna, joten ehkä he ovat valmiita tekemään kauppakirjan tällä kertaa.



Seuraavaksi pari, että meillä ei ole paljon yksityiskohtia: EVO 3D, joka on ... No, 3D-yhteensopiva EVO jonkinlaisia. 2011 on varmasti muotoutumassa olevan vuosi 3D puhelimet ja tabletit , jotta se ei olisi suuri yllätys. Muut yksikkö yhdistelmä EVO Näytä, tabletti että emme vierasta tulee ryhdistäytyä olla jotain CDMA-powered Flyer . Jos tämä kaikki astiat pois, se näyttää kuin Sprint voisi omien Tässä näyttelyssä. CES oli vähän suutari niille, saatatte muistaa - EVO Shift 4G oli vain luurin ilmoituksen siellä - niin he myöhässä.



[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

Sprint ilmoitti Nexus S 4G, EVO 3D ja EVO Näytä tabletti CTIA? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 15:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar