torsdag den 18. november 2010

Droid 2 Maailmanlaajuinen GSM-taajuuksien lukittu, kameran pullistuma lisätään tapauksen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/17/droid-2-global-gsm-bands-locked-camera-bulge-added-to-case/:
Ei mikään yllätys täällä, mutta se näyttää Verizon on myytävissä -mutta-ei-todellakaan-Ilmoitettu Droid 2 Global on GSM-radiot lukittu, joten et voi vain heittää AT & T SIM siellä ja odottaa mitään työtä. Tietenkin, yritteliäitä hakkerit klo xda-kehittäjät ovat kuuma tapaus, joten siellä on mahdollisuus asioita avataan, mutta emme pidä hengitystä.

Muita uutisia, näyttää siltä, että on ollut hieman tapauksessa muutos Droid 2 Global - kameramoduuli nyt urheilu hieman kyssä tuttu verrattuna kuvan edellä. Emme ole varma, onko tämä sijoittaa ylimääräiset radio (hyvä, kiltti) ehkä parempi kenno, mutta whoomp, siellä se on. Ei iso juttu Grand järjestelmässä asioita, mutta välillä tumman sininen kotelo ja kamera pullistuma, voit täysin voi havaita D2G omistajien joukosta. Ja että ... joka tekee sinut super nörtti kummajainen. Mutta se on okei, koska me rakastamme teitä.

Droid 2 Maailmanlaajuinen GSM-taajuuksien lukittu, kameran pullistuma lisätään asiassa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 marraskuu 2010 22:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar