torsdag den 18. november 2010

Panasonic ja Pentax pakkaus pari marinoitua laiteohjelmistopäivitykset, DMC-G2 saa 3D, K-5 parempi murtumisen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/panasonic-and-pentax-pack-a-pair-of-pickled-firmware-updates-dm/:
Panasonic ja Pentax pakkaus pari marinoitua laiteohjelmistopäivitykset, DMC-G2 saa 3D, K-5 parempi murtumisen
No, lookie täällä pari pikku varusohjelmatiedostojen kulkeneet keskuuteemme. Panasonic saa kunnian kiinnostavimmat sen 1,11 päivitys DMC-G2 , joka tarjoaa "suorituskyvyn parantaminen", parannettu valotuksen lukitus, joka pitää hallussaan, vaikka käytettäisiin kosketus suljin, ja tukea uuden H-FT012 objektiivi me äskettäin soitettu - joka lisää kolmannen ulottuvuuden teidän muuten 2D ampuja. Pentax puolestaan on 1,01 päivittää sen K-5 , jonka avulla voit tallentaa 20 kuvaa puhkesi, mikä on paljon enemmän kuin kahdeksan se voi napata nykyään. Sitten on "parantaa vakautta ja yleistä suorituskykyä kuten altistuminen valikoima HYP tilassa", joka kuulostaa kamalalta kivoja. Molemmat ovat nyt saatavilla, joten kuljeskella kuin SD-kortteja yli ja napsauta kautta.

Panasonic ja Pentax pakkaus pari marinoitua laiteohjelmistopäivitykset, DMC-G2 saa 3D, K-5 parempi murtumisen perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 09:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink dpreview.com | lähde Panasonic , Pentax | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar