torsdag den 18. november 2010

Steve Wozniak: Android on hallitseva älypuhelinalustalla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/steve-wozniak-android-will-be-the-dominant-smartphone-platform/:
Applen perustaja, Steve Wozniak , ei ole koskaan ollut säästellä sanoja. Tänään eroa, mikä käy ilmi haastattelussa hollantilaisen De Telegraaf-sanomalehden Alankomaissa. Ensimmäinen ilmoitus on pääsy, että Apple oli kanssa yhteistyötä tunnetun japanilaisen kulutuselektroniikan yritys vuonna 2004 kehittämään puhelimeen, joka oli aikaansa edellä. Woz on sanonut, että kun Apple oli tyytyväinen laatuun se "halusi jotain, joka voisi hämmästyttää maailmaa." On selvää, puhelin oli hyllytetty, kunnes Apple julkisti iPhone tammikuussa 2007.

Woz sitten siirtyi aiheeseen Android sanoa, että Android älypuhelimet, ei iPhone, saa määräävän aseman, toteaa, että Google OS on todennäköisesti voittaa kilpailun samaan tapaan, että Windows lopulta hallitsee PC-maailmassa. Woz korosti, että iPhone, "on hyvin vähän heikkoja kohtia. Ei ole mitään todellisia valituksia ja ongelmia. Laadun, iPhone on johtava." Kuitenkin hän sitten myönsi, että "Android-puhelimissa on enemmän ominaisuuksia", ja tarjoavat enemmän valinnanvaraa enemmän ihmisiä. Lopulta hän, että Android laatu, consitency ja käyttäjien tyytyväisyys ottelu IOS.

Steve suljettu haastattelu tökätä Nokia kutsuen sitä "brändin edellisen sukupolven" viittaa siihen, että pojat Suomen pitäisi ottaa käyttöön uusi brändi nuorille kuluttajille. Hmm, joten kai hän on jonossa käynnistää N9 sitten?

[Kiitos, Nguyen T.]

Steve Wozniak: Android on hallitseva älypuhelinalustalla perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 06:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink NieuweMobiel.nl | lähde De Telegraaf | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar