torsdag den 18. november 2010

Orb TV on 99 dollaria video viiri, joka tekee Netflix ja Hulu, mutta ei HD

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/orb-tv-is-the-99-video-streamer-that-will-do-netflix-and-hulu/:
Orb TV on 99 dollaria video viiri, joka tekee Netflix ja Hulu, mutta ei HD
Sinun Apple TV ja sinun Google televisiot järjestää paljon potentiaalia, mutta rajoitettu pääsy sisältöä vapaasti mihin tahansa "ol PC-ja Mac on mitä haluat soittaa hieman ongelmia. Uusin tuote Orb korjauksia, että olemalla pelkkä media serpentiini tukeutuen tietokoneella muualla verkossa vetää sisällön paikallisesti ennen kääntämään ja pumppaamalla sen takaisin ulos yhtiön uusi Orb TV vuoristorata, joka puolestaan näyttää sen oman todellinen TV. Koska sisältö on lyödä ensin tietokoneeseen ("Orb Caster) Hulu on saatavilla koskettamalla, mutta jossain matkan varrella tuki HD videon laatu menee ulos ikkunasta: tämä asia maxes ulos VGA. Toki voit tehdä tämän kanssa TVersity: n ja niiden kaltaiset , mutta Orb TV on paljon pienempi kuin keskiverto media avartaa laitteisto on erittäin kätevä kaukosäädin app. varten iPhone (Android tulossa), ja ystävällisesti tukee useita Orb laitteet samaan verkkoon. Parasta kaikessa? Se on kuljettava juuri nyt, joten tee kanssa klikkaamalla ja saat Gleek päälle.

Orb TV on 99 dollaria video viiri, joka tekee Netflix ja Hulu, mutta ei HD perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 07:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Cnet | lähde Taivaankappale | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar