torsdag den 18. november 2010

OnLive MicroConsole virkamies 99 dollaria, menemme käytännön ja pommittavat teitä yksityiskohdilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/onlive-microconsole-official-at-99-we-go-hands-on/:
Everybody's suosikki instant streaming video pelipalvelu vain tuli oma: OnLive käynnistää MicroConsole nyt, pieni laatikko, joka muuttaa teidän Speedy Gonzales internetyhteys virtuaaliseksi pelikonsoli. Toki yhtiön cloud computing palvelu jo voit tehdä saman minkä tahansa vanhan netbook - se sellainen kohta - mutta 99 dollaria OnLive Game System antaa sinulle leanback HDTV kokemus täydellinen mukautetun langaton peliohjain, ja (olettaen käytät HDMI) Se tulee kaikki johdot liian kun se julkaistaan 2 joulukuu. Me istuimme alas OnLive VP of Engineering Joe Bentley saada kahva laitteiston sisällä, ja oppia orastava ekosysteemin voit olla tekemisissä, jos ostat sisään Katso mitä kauan odotetun järjestelmän näyttää alla, ja saada koko kauha tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä OnLive MicroConsole virkamies 99 dollaria, menemme käytännön ja pommittavat teitä yksityiskohdilla

OnLive MicroConsole virkamies 99 dollaria, menemme käytännön ja pommittavat teitä yksityiskohdilla perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 00:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde OnLive | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar