torsdag den 18. november 2010

399 dollaria iPads, fondue asetetaan ilmestyvät TJ Maxx eri puolilla maata

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/ipads-fondue-sets-appearing-at-tj-maxx-locations-across-the-cou/:
Toki tiedämme, missä te mennä, kun olet lähellä nauhat mall ja täytyy noutaa epäsäännöllisesti kokoinen Tommy Hilfiger paita, tai kun loppuu Paco Rabanne Kölnin ennen kuumat treffit, mutta ehdottomasti ei kaksinkertaisen toteuttaa, kun meidän vihjeidenmyyjä Aaron lähetti meille nämä kuvat hän otti 16GB WiFi iPad että hän löysi TJ Maxx Vernon, NY - eikä vain siksi, että he tulevat suhteellisen kohtuullinen 399 dollaria. Teimme pari puheluita ja löysin kaupoista Ohiossa ja New Jersey (mukaan lukien se, joka sanoi, että he olivat tilan karjaa takaisin Black Friday ), kun iski toistamiseen muissa osissa maata. Silti, jos etsit pudottaa käteistä yhteen nämä kaverit, olimme tehdä nopeasti puhelun paikalliseen pistorasiaan, ennen kuin suuntaat Apple Store. Ja kun olet valmis, älä unohda vauhdissa Half Price Kirjat ja poimi alennushintaisen kopion Rohkea Tuore Piece of Humanity Bill O'Reilly. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

[Kiitos Aaron ja Jared]

Jatka käsittelyssä 399 dollaria iPads, fondue asetetaan ilmestyvät TJ Maxx eri puolilla maata

399 dollaria iPads, fondue asetetaan ilmestyvät TJ Maxx eri puolilla maata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 14:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar