torsdag den 18. november 2010

Samsung Galaxy Tab aluksen yksinoikeudella MTV sisältöön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/samsung-galaxy-tab-to-ship-with-exclusive-mtv-content/:
Näyttää Samsung haluavat hyödyntää joitakin että maaginen taika, joka teki Speidi ja tilanne kotitalouksien nimet, ja se on näin kehittämällä app yhteistyössä MTV Networks International. Called Touch MTV, se ominaisuus kerta jaksoja eri osoittaa myös Hills ja Jersey Shore , sisältöä MTV Iggy, ja säännölliset päivitykset ovat varmasti kiinnostaa tietyt "erittäin tuottoisia ja trendejä yleisö." Sovellus on esiasennettuna Galaxy Tab ohella pelejä Gameloft ja enemmän. Varmasti ei ole huono idea, täyteaineena ylös viihteeksi laitteen - varsinkin kun siellä on ainakin yksi muu tabletti siellä aika iso osa digitaalisen musiikin ja videon myynnin. Mutta meillä on yksi ehdotus: joku, voisitko tuoda takaisin Ed Lover, Dr. Dre ja Fab 5 Freddy? PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Samsung Galaxy Tab aluksen kanssa yksinoikeudella MTV sisältöön

Samsung Galaxy Tab siirtää yksinoikeudella MTV sisällön perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 13:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TG Daily | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar