torsdag den 18. november 2010

Qualcomm puhu AT & T, muut lentoyhtiöt yli MediaFLO taajuuksien myynnistä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/qualcomm-talking-to-atandt-over-mediaflo-spectrum-sale/:
Nähdäkseni Qualcomm ei ollut tosissasi kun se sanoi myymällä MediaFLO: n taajuudet mahdollista nyt, että se keskeytti suoran kuluttajille mobiili-tv. BusinessWeek raportoi, että yritys on istunut viime aikoina "useiden lentoyhtiöiden" - vaikka vain AT & T on kutsuttu ulos nimen - oletettavasti kanssa tavoitteena täsmentämiseksi, kuinka paljon dinero se voisi maa näköpiirissä taajuuksien MediaFLO käyttää antamatta ohjelmointi. Qualcomm maksaa lähes $ 700 miljoonaa taajuuksien aikana viime vuosikymmenen aikana, ja se sijaitsee 700MHz lohko - lohko sekä AT & T ja Verizon käyttää laajasti kuin ne, jotka rakentavat uuden sukupolven verkkoihin - niin se on järkipuhetta he molemmat rakastavat ostaa todennäköisesti hyvällä palkkio, mitä Qualcommin alunperin maksettu. Oli aika, että me rakastimme ajatus multicast mobiili-tv-ohjelmat, mutta tässä vaiheessa, ei se tunnu kaiken pitäisi olla menossa naudanlihan Langattoman laajakaistan?

Qualcomm puhu AT & T, muut lentoyhtiöt yli MediaFLO taajuuksien myynnistä? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 16:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink mocoNews | lähde BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar