torsdag den 18. november 2010

FT tukee työntekijän iPads, haluaa niitä seurata kertaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/ft-subsidizes-employee-ipads-wants-them-to-keep-up-with-the-tim/:
Tiedätkö tabletit on virallisesti tullut valtavirtaa villitys kun vielä varattu, vakavimpien haltuun Financial Times alkaa roiskumaan tukia noin edistää niiden omistukseen. Olemme juuri kuulleet, että 480 dollaria kukkaro kultakolikoita on ulotettava koskemaan kaikkia FT työntekijöille, jotka päättävät ostaa iPad tai toisen tabletin välillä nyt ja kesäkuun 2011 loppua, saamiemme pyritään auttamaan paperin henkilöstö tulee "asiantuntija ja kokemusta niiden käytöstä. " Tiesimme jo FT, joka sattuu olemaan oma iPad ja Galaxy Tab apps, näki liuskekivi laitteiden tärkeä osa palapeliä, joka on tulevaisuutemme, ja tämä siirtää sementit, että asenne paikallaan. Paperi on kuollut, eläköön elektroniikka-täynnä muovia.

FT tukee työntekijän iPads, haluaa niitä seurata kertaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 07:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink mocoNews | lähde @ Tim (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar