torsdag den 18. november 2010

Exclusive: Woz lainattu väärin! "Lähes jokainen app että minulla on parempi iPhone"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/exclusive-woz-misquoted-almost-every-app-that-i-have-is-bette/:

Jotkut kommentit johtuu Steve Wozniak aiheuttanut melkoista meteli tänä aamuna - mukaan hollantilainen sanomalehti De Telegraaf, Woz sanoi, että "Android-puhelimissa on enemmän ominaisuuksia", joka auttaisi Googlen käyttöjärjestelmä tulee hallitseva älypuhelinalustalla. On selvää, selvitys kuin että Applen perustaja räjähdysmäisesti ympäri web, ja se lähti vielä toinen kierros raivoissaan Android-vs-IOS keskustelua. On vain yksi ongelma, mutta: Woz koskaan sanonut mitään tuollaista. Osoittautuu Woz on Engadget kommentoija kuin sinä, ja kun näimme että hän oli vasen selvitystä virka pyysimme häntä Facebookiin pikakeskustelun lajitella kaikki ulos.

Woz sanoo hän antoi De Telegraaf toimittaja pitkä esittely äänikomennot on IOS-ja Android huomautti, että Android tarjotaan mahdollisuus sanoa "Siirry Joe's Diner", ja ehdotti, että Apple olisi kiinni kautta ostot Siri ja Poly9 . Mukaan Steve, se siitä - hän sanoo hän oli "ei koskaan" sanovat, että Android on parempi kuin IOS, ja että "Lähes jokainen app minulla on parempi iPhone." Woz sanoivat hän kevyesti prognosticated että Android tulee suosittu "sen perusteella, mitä olen lukenut", mutta että hän odottaa Android "on paljon, kuten Windows ... En yritä laittaa Android alas, mutta en" m väitä se on parempi kuin IOS millään tavoin mielikuvitusta. Mutta se voi saada enemmän marketshare ja edelleen kehno. " Hän ei ole ujo, että Woz - kuuntele hänen sanovan kaiken itse tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Exclusive: Woz lainattu väärin! "Lähes jokainen app että minulla on parempi iPhone"

Exclusive: Woz lainattu väärin! "Lähes jokainen app että minulla on parempi iPhone alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 13:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar