torsdag den 18. november 2010

Jailbroken Apple TV saada Last.fm ja selain, hinta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/jailbroken-apple-tvs-getting-last-fm-and-a-browser-for-a-price/:
Siinä on jotain syvällä sisällämme, joka tekee meistä haluavat uskoa Apple on jonkinlainen app suunnitelman Apple TV, ja "syvällä sisällä" me tarkoitamme " jailbreaking . " Tuli Core, ihmiset takana ATV Flash-ohjelmisto ikääntyneiden Apple TV on juuri osoittanut pois sen työstä ATV Flash (musta), satama sen hackery uuden Apple TV. Periaatteessa ATV Flash muuntaa Apple TV useimpiin kiinnostaviin kohtiin Boxee Box , ja olemme erityisen kiinnostuneita "Couch Surfer" selain näkökulma - ainakin siltä osin kuin se voi torjua loukkaamatta kateutta ja Boxee ja Google TV. Valitettavasti nykyinen versio ATV Flash maksaa 50 dollaria, ja samalla $ 50 + $ 100 on alle Boxee Box, sinun ei tarvitse hakata Boxee jotta se toimisi. Toivottavasti Fire Core uudelleen kyseiseen hintaan kun se käynnistää ATV Flash (musta), ja sillä välin ehkä jotkut White Knight hakkeri saa jotain tällaista työtä Apple TV ilmaiseksi. Tsekkaa video selain ja Last.fm toiminnassa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä jailbroken Apple TV saada Last.fm ja selain, hinta

Jailbroken Apple TV saada Last.fm ja selain, hinta perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 Nov 2010 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DVICE , 9-5 Mac | lähde Fire Core | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar