torsdag den 18. november 2010

Grippity 1 back-konekirjoitus näppäimistö vihdoin valmiiksi järjestyksessä pyytää 60 dollaria ja kärsivällisyydestä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/18/grippity-1-back-typing-keyboard-finally-up-for-pre-order-asks-f/:
Sanoa Grippity on pitkään tulevina olisi vähättelyä. Omituinen näppäimistö, joka stashes painikkeet noin takaisin näyttivät kaikki vaan höyrystetään ilmaan jälkeen näytetään joitain lupaus, mutta hei, se on tullut takaisin nyt! Palannut kostamaan, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa ennakkoon saatavuus sen samannimisen osoitteessa 60 dollaria pop. Huomatkaa, aikaisintaan ajoittuvat helmi, joten toivomme olet tarpeeksi häiritä sinua odotellessa läpi tänä jouluna. Tammikuu olisi mukavaa ja hauskaa, vaikka, kuten olemme varmasti Grippity pojat löytävät tavan osuma meidän CES 2011 traileri toinen käytännön mahdollisuuksia tämän trackball varustettu reuna - joka on nyt laskutuksen itsensä ihanteellisena mediakeskus ohjain. Me kerromme sinulle, miten hyvin Grippity näytelmiä, asema heti kun voimme.

Jatka käsittelyssä Grippity 1 back-konekirjoitus näppäimistö vihdoin valmiiksi järjestyksessä pyytää 60 dollaria ja kärsivällisyydestä

Grippity 1 back-konekirjoitus näppäimistö vihdoin valmiiksi järjestyksessä pyytää 60 dollaria ja kärsivällisyydestä perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 marraskuu 2010 08:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Grippity | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar